31.5.07

gergedan

Konuşurken çizdiğim dalga adamlar bana bakıyo! Da vinci hey maşallah...Korkunç sıkıldığım anlardan biri olan şu anda öyle ve de böyle. Şemsiyeler açılmasın! Sinir oluyorum şemsiyeleri niye açıyorlar? Üstelik bir güneş gözlüğümün olmamasından da şikayetçiyim. Sokaklarda yaşayayım ya ilk günden parçalanayım ya da çöplüğümün kraliçesi olayım çöpten heykel hayalleri kurayım. Üstelik hoparlör olarak yazdığımız kelimeden de şikayetçiyim, zor. Telefon güzel, gergedan hoş, dur bir salyangoz diyeyim. Siz bana gargara dediniz oysa ben size daha yeni gergedan yazmıştım. Yaa yaa harfler azcık farklı olsa da aynı şeyleri düşünebiliyor insan. yani diyorum ki her gün fırlatacak bişi bulsam çöplüğümden aşağıya tebaama -hani kraliçe olucam ya ben-her şeyimden iki tane olsa -çünkü asla atmaya kıyamam bir tane olan bir şeyi- sonra da kendim atlasam diyorum benden bi tane daha vardır nasıl olsa. acaba gözlerim açık mı olur kapalı mı? ayrıca ben de o kadar büyük bir ego var ki-3 oda bir salon-diyorum ki bir tek benim acılarım gerçek ve acılarının gerçek olduklarına inandıklarımın, diğerleri yalan söylüyor tahammül edemiyorum. ama belki de değil herkesin acısı kendine değil mi efenim. sanki dünya benim etrafımda dönüyor ve diyorum ki bana yeni bir güneş sistemi gerek. ya da bu karamsarlık havadan ve mızıkçılığımdan-ki bahar gibi ikisi de. kafama avize düşsün ki yalan söylüyorsam ve gergedanlar gergedan kalsın şu hayatta dünya gözüyle bir zürafa ve bir hipopotam görmeyi diliyorum.

*Düşünmekten korkan korkudan düşünmesini unutan inek.*

welcomesandman#4

çok soğuk/yaratık/odaya toplanış/o kız/bilgisayar/athena-tanrı-/ayılmak/gece gitsen kız ağlar/mikrofon/3 çakmak/para.

*Çinli alim Fo-To-Çu*

30.5.07

welcomesandman#3

Her yer kağıt kaplı/üstüm sim/boksi boksi izbandut

*Sonradan garson olmuş bir filozof ya da filozof olmuş bir garsona göre insanlar karışık salataya benzer.*

29.5.07

Off with their heads!

Sadece değersiz bir yalancıyım! Neden hala ayık olduğumu da bilmiyorum. Bu salak her neyse ki tanrıdan bahsediyorum utansın artık. Bu kadar da olmaz ki! Kendisini ne yaparak gücendirdiğimi ya da ne yaparak eğlendirdiğimi ki devam ettiğini bilmiyorum, her ikisi için de özür dilerim. Şiştim be! Bravo tebrikler, acıdan yüzüm kasıldı. Aklımda bir masal vardı unuttum. Ha ha ha, önemli mi sanki? İnsanlıktan çıktım. Çıktım. Çıktım. Bir sandalyede otursam ya da tramplenden atlasam da aynıyım. Kabuslar beni bekliyor nasıl olsa. Dır dır dır.

*Öyle bir yerinden tuttu ki; orasından tutulan hiçbir sümüklüböcek kendini kurtaramaz.Aman ne heyecanlı.*

welcomesandman#2

gemi/çok büyük/sığ/tepedeyim/izliyorum/turuncu bayraklar/tören/bir kız ve ailesi/çocuğun sevgilisi/mavi volkswagen/2 tarafta da gaz fren debriyaj/çocuk kızla kavga ediyor/benimle arabaya biniyor/2 anahtar var/yağmurlu/önce benzin alıyoruz/arabayı beraber sürüyoruz çocukla/gece/konuşuyoruz
sabah/lunapark/korkunç büyük bir makine/arabalı döner kaydırak –tren-/çocuğun yüzünde kar maskesi/ayrı arabalar/2 oyuncak ayı/bazı yerlerde arabadan inip yarış/o zaman ayıyı kullanacaksın/o uçuyor dönüşlerde/korkuyorum/kız geliyor kavga ediyorlar/tekrar lunapark /kızla ben yarışıyorum kazanıyorum/çocuk ikimizi de bırakıp gidiyor –ben git diyorum-/araba bende/elimde oyuncak ayı/kızı alıyorum çocuğu bulmaya çalışıyoruz/kız bana ona yazdığı bir mektubu veriyor/bosna savaşı ile ilgili/sonunda uyandığında yanındaydım yazıyor/Uyanıyorum ama yok /gözlerimi tekrar kapattığımda ikimiz de işkence salonundayız/ben masadayım/çocuk duvarda/acı çekiyoruz.

*O zaman henüz olric yoktu.*

28.5.07

welcomesandman#1

ufuk/zirve/arkamda/platonik aşık koala haberi/bilge yaşlı/yük/kurt/zayıf kişi/küçük kadın/akrep/çok mutlu bir haber



*Hayat düşünceleri tutan bir hapishanedir. İnsan can sıkıcı bir saç demetidir. Ben de akılsız bir robotum.*